مقدمه
با بالاتر رفتن نرخ دلار در ایران و گرون تر شدن موتورسیکلت ها دیگه خیلی از مردم توانایی خرید موتورهای گرون قیمت رو ندارن. این مسئله باعث شده تا خیلیا سراغ موتورسیکلت هایی برن که قیمت پایین تری دارن و یا به صورت اقساط به فروش میرسن. لیفان KPS 250 هم در حال حاضر یکی از اون موتورسیکلت هایی هست که هم از لحاظ قیمت نسبت به بقیه رقبای خودش ارزون تره و هم به صورت اقساطی فروخته میشه.
به همین دلیل امروز میخوایم در این مقاله این موتور رو با هم بررسی کنیم تا متوجه بشیم ارزش خریدش چقدر هست. فقط قبلش بیاید یه نگاه کوتاهی به تاریخچه لیفان بندازیم تا ببینیم چند ساله به دنیای موتورسیکلت ها وارد شده و اصلا تجربه خوبی در این زمینه داره یا نه؟!
تاریخچه شرکت لیفان
شرکت لیفان که در ابتدا با اسم Hongda (چقدرم اسمش خلاقانه بوده، اصلا کپی نکرده:) ) فعالیت میکرد در سال 1992 تاسیس شد، یعنی حدود 30 سال قبل. این شرکت تا سال 2004 هم با این اسم فعالیت کرد اما در اون سال به دلیل بزرگ تر شدن کسب و کار Hongda یا همون لیفان خودمون، شرکت هوندا به دلیل تشابه اسمی این کمپانی چینی از اونها شکایت کرد و در نهایت دادگاه های چین، رأی خودشون رو به نفع کمپانی ژاپنی دادن و Hongda مجبور شد اسم کمپانی خودش رو تغییر بده و نام لیفان رو برای خودش انتخاب کرد.
جالبه بدونید که این شرکت جزو اون دسته از شرکت های معاصری هست که در ابتدا موتورسیکلت تولید میکرده و در سال ۲۰۰۵ و یک سال بعد از تغییر نام به تولید ماشین رو آورده.
قبل از KPS 250 هم لیفان موتورسیکلت های پر فروشی رو در ایران عرضه کرده که از بین اونها میتونم به لیفان KPS 200 و مگلی ۲۰۰ (این موتور اصالتاً برای لیفان هست و در ایران به اسم مگلی فروخته میشه) اشاره کنم.
خب حالا که یکم با شرکت لیفان آشنا شدیم برگردیم سراغ همین KPS 250 خودمون. این موتورسیکلت در سال 1400 با نمایندگی شرکت شاهین موتور در چهار رنگ آبی، زرد فسفری، سفید و مشکی وارد بازار ایران شده.
- ۰۱/۰۸/۲۵